Откуп и складирање на отпад

отпад, стари возила, старо железо, акумулатори, стар лим

Повеќе информации

За нашата компанија

Поседуваме сосптвена локација и механизација за работа со отпад. Отпадот го откупуваме, го складираме, соодветно го третираме, и го транспортираме на следни локации за понатамошно процесирање. Работиме со следниве видови отпад:

  • отпад
  • стари возила
  • старо железо
  • акумулатори
  • стар лим

Нашата активност е одобрена од Министерството за заштита на животна средина и просторно планирање, согласно сите законски прописи.

Нашите

Услуги

...
Отпад
...
Откуп на стари возила
...
Старо железо
...
Акумулатори
...
Стар лим
...
Отпад Манта

Отпад Манта

Откуп и складирање на отпад

Галерија

Контакт информации

Контактирајте нè

Адреса

Индустриска 10, Куманово, Македонија

Електронска пошта

manta_bekir@live.com

Телефон

+389 71 234 172

Loading
Your message has been sent. Thank you!